Geulvalleirit

Deze rit dankt haar naam aan de omgeving waarin deze kaartleesrit oorspronkelijk werd verreden: het Geuldal. Vandaag de dag wordt deze rit verreden in de gemeenten Meerssen en Valkenburg en raakt het Geuldal op enkele punten. Deze rit telt jaarlijks mee voor het Regio Zuid Kampioenschap van de Nederlandse Rittensport Federatie.

Informatie Geulvalleirit

De rit
De Geulvalleirit is een kaartleesrit, waarbij gereden wordt op pijlen. De lengte bedraagt ongeveer 63 kilometer voor de C-klasse, 65 kilometer voor de B-klasse en 72 kilometer voor de A-klasse. De hele rit duurt ongeveer 3 uur.

De rit is uitgezet door Henri Wolfs en Wim Vliegen.

Locatie

Het start- en finishlokaal is Café-zaal ’t Vöske en is geöpend van 12 uur tot 1 uur. De rit begint om 12:30. Het startlokaal is gelegen aan de Grote Straat 8 te 6325 EC Berg en Terblijt en is telefonisch te bereiken op 043-8521995. Meer informatie vindt u op http://www.cafevoske.nl/home. Om bij het startlokaal te komen, volgt u onderstaande instructies:

  • Vanuit Heerlen: de A76 richting Antwerpen, bij knooppunt Kerensheide de A2 richting Maastricht. Zie verder vanuit Eindhoven
  • Vanuit Eindhoven: de A2 richting Maastricht. In Maastricht naar links voorsorteren bij knooppunt Geusselt richting Berg en Terblijt. Zie verder vanuit Maastricht.
  • Vanuit Maastricht: vanaf knooppunt de Geusselt, rijdt richting Berg en Terblijt. Na ongeveer 5 km bij rotonde tweede afslag rechts richting Houthem. Deze weg maakt een bocht naar rechts en aan de rechterkant ligt het inschrijflokaal.de A2 richting Eindhoven en neemt de afslag 50 (vliegveld) onderaan de afslag steekt u de viersprong over en gaat na weg, weg Rechts en u vindt het startlokaal aan uw linkerzijde.

De Geulvalleirit telt mee voor de volgende kampioenschappen:

  • Regio Zuid Kampioenschap kaartlezen (klassen A,B en C)
  • Clubkampioenschap A.S.C. De Grensrijders

Inschrijven

De Geulvalleirit vindt plaats op zaterdag 13 april 2019. Inschrijven kan ter plekke.