Geulvalleirit

Deze rit dankt haar naam aan de omgeving waarin deze kaartleesrit oorspronkelijk werd verreden: het Geuldal. Vandaag de dag wordt deze rit verreden in de gemeenten Meerssen en Valkenburg en raakt het Geuldal op enkele punten. Deze rit telt jaarlijks mee voor het Regio Zuid Kampioenschap van de Nederlandse Rittensport Federatie.

Informatie Geulvalleirit 2017

De rit
De Geulvalleirit is een kaartleesrit en gebruikt een ingetekende lijn, met barricades voor de A en B-klassen. De lengte bedraagt ongeveer 60 kilometer voor de C-klasse, 69 kilometer voor de B-klasse en 78 kilometer voor de A-klasse.

De rit is uitgezet door Henri Wolfs en Wim Vliegen.

Locatie

Het start- en finishlokaal is Café-zaal ’t Vöske en is geöpend vanaf 12 uur. De rit begint om 12:30. Het startlokaal is gelegen aan de Grote Straat 8 te 6325 EC Berg en Terblijt en is telefonisch te bereiken op 043-8521995. Meer informatie vindt u op http://www.cafevoske.nl/home. Om bij het startlokaal te komen, volgt u onderstaande instructies:

  • Vanuit Heerlen: de A76 richting Antwerpen, bij knooppunt Kerensheide de A2 richting Maastricht. Zie verder vanuit Eindhoven
  • Vanuit Eindhoven: de A2 richting Maastricht. In Maastricht naar links voorsorteren bij knooppunt Geusselt richting Berg en Terblijt. Zie verder vanuit Maastricht.
  • Vanuit Maastricht: vanaf knooppunt de Geusselt, rijdt richting Berg en Terblijt. Na ongeveer 5 km bij rotonde tweede afslag rechts richting Houthem. Deze weg maakt een bocht naar rechts en aan de rechterkant ligt het inschrijflokaal.de A2 richting Eindhoven en neemt de afslag 50 (vliegveld) onderaan de afslag steekt u de viersprong over en gaat na weg, weg Rechts en u vindt het startlokaal aan uw linkerzijde.

Let op: Door de aanleg van de A2-tunnel in Maastricht, kan het zijn dat de verkeerssituatie anders is dan hierboven is weergegeven. Houdt in dat geval de borden Berg en Terblijt aan
Kampioenschappen

De Geulvalleirit telt mee voor de volgende kampioenschappen:

  • Regio Zuid Kampioenschap kaartlezen (klassen A,B en C)
  • Clubkampioenschap A.S.C. De Grensrijders

Inschrijven

De Geulvalleirit vond plaats op zaterdag 6 mei 2017.