Heuvellandrit

De jongste telg in de ritten van ASC de Grensrijders. Deze routebeschrijvingsrit wordt dit jaar voor de tweede maal verreden en telt voor het eerste mee voor Regio Zuid Kampioenschap Routebeschrijving van de Nederlandse Rittensport Federatie.

Informatie Heuvellandrit 2017

De rit
De Heuvellandrit is een oriëntatierit, met een gedeelte puzzelrit voor de C-klasse. De lengte bedraagt ongeveer 45-60 kilometer en duurt 2,5 tot 3 uur.

De rit is uitgezet door Frans Stalmeier.

Locatie

Het start- en finishlokaal is Café-zaal ’t Vöske en is geöpend vanaf 12:30 uur. De rit begint om 13:00. Het startlokaal is gelegen aan de Grote Straat 8 te 6325 EC Berg en Terblijt en is telefonisch te bereiken op 043-8521995. Meer informatie vindt u op http://www.cafevoske.nl/home. Om bij het startlokaal te komen, volgt u onderstaande instructies:

  • Vanuit Heerlen: de A76 richting Antwerpen, bij knooppunt Kerensheide de A2 richting Maastricht. Zie verder vanuit Eindhoven
  • Vanuit Eindhoven: de A2 richting Maastricht. In Maastricht naar links voorsorteren bij knooppunt Geusselt richting Berg en Terblijt. Zie verder vanuit Maastricht.
  • Vanuit Maastricht: vanaf knooppunt de Geusselt, rijdt richting Berg en Terblijt. Na ongeveer 5 km bij rotonde tweede afslag rechts richting Houthem. Deze weg maakt een bocht naar rechts en aan de rechterkant ligt het inschrijflokaal.de A2 richting Eindhoven en neemt de afslag 50 (vliegveld) onderaan de afslag steekt u de viersprong over en gaat na weg, weg Rechts en u vindt het startlokaal aan uw linkerzijde.

Let op: Door de aanleg van de A2-tunnel in Maastricht, kan het zijn dat de verkeerssituatie anders is dan hierboven is weergegeven. Houdt in dat geval de borden Berg en Terblijt aan

Kampioenschappen

De Heuvellandrit telt mee voor de volgende kampioenschappen:

  • NRF Kampioenschap Routebeschrijving (4e rit)
  • Clubkampioenschap A.S.C. De Grensrijders
  • Clubkampioenschap A.C. Grensland

Inschrijven

De Heuvellandrit vond plaats op zondag 10 juni 2018.