Onnozelerit

Deze rit wordt verreden tussen Kerstmis en Nieuwjaar en, indien mogelijk, op 28 december. De rit dankt haar naam aan het feit dat men op deze dag in het christendom en met name in de katholieke kerk het martelaarschap van de onschuldige jongetjes van Bethlehem, die op gezag van koning Herodes werden vermoord, herdenkt. Ook wel: Onschuldige Kinderen genoemd. Deze rit is een puzzelrit voor het hele gezin. Met deze rit wordt het jaarlijks rittenseizoen van Grensrijders op een ludieke manier afgesloten.

Uitslag Onnozelerit 2018

Winnaars
Laurent Puts – John Puts

2e plaats
Jolanda Thal – Cindy Thal

3e plaats
Paul Pijpers – Kyron Pijpers

Volledige uitslag

Informatie Onnozelerit

De rit
De Onnozelerit is een puzzelrit voor het hele gezin. Het thema van deze rit is: Let’s Go Cruising. Aan het einde van de rit is er een leuke tombola terwijl men wacht op de uitslag en prijsuitreiking.

De lengte van de rit is ongeveer 50 tot 60 km en duurt ongeveer 3 uur.

De rit is uitgezet door uw kapiteins Johan en Patrick Stassen.

Locatie

Het start- en finishlokaal is Café-zaal ’t Vöske en is geopend vanaf 12 uur tot 1 uur ’s middags. De rit begint om 12:30. Het startlokaal is gelegen aan de Grote Straat 8 te 6325 EC Berg en Terblijt en is telefonisch te bereiken op 043-8521995. Meer informatie vindt u op http://www.cafevoske.nl/home. Om bij het startlokaal te komen, volgt u onderstaande instructies:

  • Vanuit Heerlen: de A79 richting Maastricht, bij knooppunt “Kruisdonk” de borden Berg en Terblijt aanhouden. Zie verder vanuit Maastricht.
  • Vanuit Eindhoven: de A2 richting Maastricht, bij knooppunt “Kruisdonk” de borden Berg en Terblijt aanhouden. Zie verder vanuit Maastricht.
  • Vanuit Maastricht: vanaf knooppunt Kruisdonk de afslag 53/54 nemen richting centrum Maastricht/Berg en Terblijt. Dan afslag 53 benutten richting Berg en Terblijt. Bij de verkeerslichten linksaf richting Berg en Terblijt. Deze weg volgt u ongeveer 5 km en gaat bij de rotonde 2e asfaltweg rechts richting Houthem (Grote Straat). De weg maakt een bocht naar rechts en gelijk is het startlokaal aan de rechterzijde.

Kampioenschappen

De Onnozelerit telt niet mee voor een kampioenschap.

Inschrijven

Inschrijven kost 7 euro voor niet-leden. Leden genieten de gebruikelijke korting.