Slag om het Heuvelland

Informatie Slag om het Heuvelland 2017

De rit
De Slag om het Heuvelland is een kaartleesrit (grensbenadering voor A- en B-klasse, pijlen kortste route voor C-klasse). De lengte bedraagt ongeveer 75 kilometer voor het A-klassement, 69 kilometer voor het B-klassement en 63 kilometer voor het C-klassement, en duurt ongeveer 3 uur.

Locatie

Het start- en finishlokaal is Café-zaal ’t Vöske en is geopend vanaf 12:00 uur ’s middags. De rit begint om 12:30, starten is mogelijk tot 13:00. Het startlokaal is gelegen aan de Grote Straat 8 te 6325 EC Berg en Terblijt en is telefonisch te bereiken op 043-8521996. Meer informatie vindt u op www.cafevoske.nl. Om bij het startlokaal te komen, volgt u onderstaande instructies:

  • Vanuit Heerlen: de A79 richting Maastricht, bij knooppunt “Kruisdonk” de borden Berg en Terblijt aanhouden. Zie verder vanuit Maastricht.
  • Vanuit Eindhoven: de A2 richting Maastricht, bij knooppunt “Kruisdonk” de borden Berg en Terblijt aanhouden. Zie verder vanuit Maastricht.
  • Vanuit Maastricht: vanaf knooppunt Kruisdonk de afslag 53/54 nemen richting centrum Maastricht/Berg en Terblijt. Dan afslag 53 benutten richting Berg en Terblijt. Bij de verkeerslichten linksaf richting Berg en Terblijt. Deze weg volgt u ongeveer 5 km en gaat bij de rotonde 2e asfaltweg rechts richting Houthem (Grote Straat). De weg maakt een bocht naar rechts en gelijk is het startlokaal aan de rechterzijde.

Kampioenschappen

De Slag om het Heuvelland telt mee voor de volgende kampioenschappen:

  • Regio Zuid Kampioenschap kaartlezen
  • Clubkampioenschap A.S.C. De Grensrijders

Inschrijven

De Slag om het Heuvelland vindt plaats op 2 september 2017.